Aylık Menü
-
Yayla Çorba
-
Etli Kuru Fasulye
-
Piliç Baget Patates Kızartmalı
-
Sade Pirinç Pilavı
-
Cevizli Kadayıf
-
Ezogelin Ç.
-
Sebze Musakka
-
Tavuk Sote
-
Bulgur Pilavı
-
Yoğurt
-
Mercimek Ç.
-
İzmir Köfte
-
Taskebabı
-
Sade Pirinç Pilavı
-
Ayran
-
Yoğurtlu Buğday Çorbası
-
Etli Taze Fasulye
-
Fırında Tavuk But (Garnitür)
-
Yeşil Mercimekli Erişte
-
Komposto
-
Tarhana Ç.
-
Arnavut Ciğeri (Garnitür )
-
Misket Köfte
-
Nohutlu P. Pilav
-
Ayran
-
Mercimek Ç.
-
Etli Nohut
-
tavuk şinitzel (marul, havuç)
-
Sade Pirinç Pilavı
-
Kalburabastı
-
Mahluta Çorba
-
Tavuk Baget Haşlama
-
Mengen Musakka
-
Soslu Spagetti
-
Yoğurt
-
Sebze çorba (kış)
-
Fırın Köfte
-
Et Sote
-
Bulgur Pilavı
-
Ayran
-
Domates Ç.
-
Orman Kebabı
-
Mezgit Tava (Garnitür)
-
Sade Pirinç Pilavı
-
İrmik Helvası
-
Ezogelin Ç.
-
Zerdeçallı Tavuk Kavurma
-
Etli Kış Türlüsü
-
Cevizli Erişte
-
Cacık
-
Domates Ç.
-
Etli Bezelye
-
Fırın Tavuk Baget(Patates Kızartma)
-
Yoğ. Mantı
-
Meyve
-
Mercimek Ç.
-
Hindi Külbastı (Garnitür)
-
Rosto Köfte Püreli
-
Mısırlı Pilav
-
Ayran
-
Sebze Çorba
-
Taskebabı
-
Mezgit Tava (Garnitür)
-
Bulgur Pilavı
-
Mevsim Salata
-
Ezogelin Ç.
-
Etli Kuru Fasulye
-
Patlıcan Musakka
-
Sade Pirinç Pilavı
-
Yoğurt
-
Tarhana Ç.
-
Mantarlı Piliç Roti
-
Filiz Köfte
-
Yoğurtlu Ispanak Borani
-
Tulumba Tatlısı
-
Mahluta Çorba
-
tavuk Cordon Bleu (Ezme)
-
Etli Taze Fasulye
-
Şehriyeli Pilav
-
Yoğurt
-
Adana Çorba
-
Kuru Köfte
-
Gar. Tavuk Şiş
-
Soslu Spagetti
-
Komposto
-
Tutmaç Çorba
-
Tavuk pirzola (marul/havuç)
-
Sebze Musakka
-
Yoğ. Mantı
-
Portakal
-
Mercimek Ç.
-
Etli Nohut
-
Hindi Sote
-
Bulgur Pilavı
-
Cevizli Kadayıf
-
Domates Ç.
-
Soslu Biftek (Püreli)
-
İzmir Köfte
-
Sade Pirinç Pilavı
-
Mevsim Salata
-
Ezogelin Ç.
-
Patlıcan Musakka
-
Fırında Etli Patates
-
Bulgur Pilavı
-
Cacık
-
sebze çorba (yaz)
-
Fırın Köfte
-
Tavuk Kavurma
-
Biberli Erişte
-
Komposto
-
Mercimek Ç.
-
Et Sote
-
fırında tavuk but (marul, havuç)
-
Nohutlu P. Pilav
-
Kalburabastı
-
Salçalı Tel Şehriye Çorbası
-
Misket Köfte
-
Çiftlik Kebabı
-
Peynirli Su Böreği
-
Ayran
-
Tarhana Ç.
-
Etli K.Fasulye
-
pane hindi fileto (limon, ezme)
-
Sade Pirinç Pilavı
-
Yoğurt